Behandelingen.

Behandelingen in de handen van een ervaren dermatoloog. Het behandelpallet van SkinPlan omvat alle gangbare behandelingen. De behandelingen zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

Ook voor het verwijderen van vet met een Belkyra behandeling, bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer over de Belkyra behandeling →

Heel precies met enkel kleine prikjes spiertjes verslappen waardoor bestaande rimpels, lijnen en groeven minder zichtbaar worden en het uiterlijk minder boos, uitgeruster of zachter wordt. Denk aan de behandeling van de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdslijnen.

Wees de rimpel voor: de behandeling is ook geschikt voor het voorkomen van rimpels.
Lees meer over Botox →

Het gebruik van een basiscrème beschermt de huid tegen uitdroging waardoor deze voller en frisser eruit ziet. Daarnaast kunnen aan crème talloze stoffen worden toegevoegd om het verouderingsproces tegen te gaan en de huid te herstellen. De belangrijkste: een UV-filter.

Lijnen en groeven vervagen, plooien worden gladder en jukbeenderen en lippen voller met hyaluronzuur. Dit zijn voorbeelden van behandelingsmogelijkheden met een veilig, niet-permanent, lichaams-identiek materiaal. Hiervoor wordt Restylane gebruikt.

Dit wordt met kleine prikjes of een canule (fijn buisje) onder de huid ingebracht. Zo kunnen lijntjes van de bovenlip en de onderlip verminderd worden. De neuslippenplooien (lachplooien) en marjonettelijnen (onder de mondhoeken) kunnen worden vervaagd waardoor het gebied rond de mond er minder chagrijnig of ontevreden eruit komt te zien. Het zakken van het deel van het gelaat onder de ogen geeft een treurig, vermoeid, ingevallen of ongezond uiterlijk. Dit kan worden verbeterd door het volumeverlies van de jukbeenderen te herstellen.

Ingevallen, vermoeide ogen of een donkere schaduw onder de ogen kunnen je er ‘slecht uit laten zien’. Dit kan simpel hersteld worden door 1of 2 prikjes hyaluronzuur in te spuiten. En natuurlijk het voller maken van lippen en het accentueren of herstellen van de liplijn.

Lees meer over fillers →

Oppervlakkige vernieuwing en verjonging van de huid. Uw huid oogt frisser en gezonder doordat de structuur verbeterd en bruine vlekjes verminderen.

Lees meer over Peelings →

Profhilo is een innovatieve behandeling voor het verjongen en verstrakken van de huid. Door middel van pure hyaluronzuur injecties krijgt de huid een ware skin booster waardoor rimpels en bijvoorbeeld striae en acne aanzienlijk verminderen.

Lees meer over de Profhilo behandeling →

Ook voor PRP behandelingen (ook wel vampier behandeling genoemd), bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer over PRP behandeling →

Natuurlijk, met lichaamseigen vet en met en blijvend effect. Deze behandeling is met name geschikt voor het herstellen van volumeverlies, bijvoorbeeld de jukbenen (konen). 1 tot 3 behandelingen zijn nodig. Deze behandeling wordt slechts bij ReSculpt Clinic uitgevoerd.

Lees meer over Lipofilling →

Tumecente liposculptuur is de behandeling van overmatige vetophopingen, lipoedeem en body contouring. Deze behandelingen worden uitgevoerd op locatie Amsterdam. Intakes (consulten) zijn mogelijk op de locaties in Haarlem en Amsterdam. Op de informatiepagina van locatie Amsterdam (ReSculpt Clinic) leest u meer over deze behandelingen:
Overmatige vetophopingen
Lipoedeem
Body Contouring / Body Sculpting
Ook kunt u bij ReSculpt Clinic direct een afspraak boeken voor een consult.

Ook voor kleine chirurgische ingrepen bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer over kleine chirurgische ingrepen →

Behandelzones.

Ieder deel van het gezicht vraagt om een eigen benadering en behandeling. Om de behandelmogelijkheden voor een probleemgebied te vinden, is het gezicht verdeeld in zones.

Klik op een gebied op het getoonde hoofd en u vindt informatie over de meest voorkomende problemen en hun behandelopties.

Behandelzones Voorhoofd behandeling Frons behandeling Wenkbrauwen behandeling Kraaiepootjes behandeling Onderoogleden behandeling Jukbeenderen behandeling Neuslippenplooi behandeling Neuslippenplooi behandeling Bovenlip behandeling Hamsterwangen Kaaklijn behandeling Kin behandeling Onderkin behandeling Lippen behandeling Neus behandeling Marionette lijnen behandeling

Overzicht van de verschillende behandelzones.

Klik op de specifieke zone om meer informatie over deze behandelzone te verkrijgen.