Hajo Bruining – Dermatoloog – Haarlem – Amsterdam –.

SkinPlan is een initiatief van Hajo Bruining, dermatoloog met oog voor de cliënt en passie voor de huid.

Hajo heeft een langdurige ervaring op cosmetisch gebied. Dit begint in 2002 met zijn aanstelling als cosmetisch arts in de voormalig Dokter Schoemacher Klinieken, waarna hij meer plastisch chirurgische ervaring opdoet.

Vervolgens start hij zijn opleiding tot dermatoloog in het VUMC in 2004. Tijdens en na zijn opleidingstijd blijft hij zich verder in cosmetische behandelingen bekwamen. Zo werkt hij een aantal jaren in Medisch Centrum ’t Gooi, waar hij zich verder bekwaamt in de tumescente liposculptuur, een geavanceerde liposuctie techniek.

Sinds 2011 is Hajo Bruining werkzaam bij Bergman CLinics in Haarlem en Alkmaar. Hajo is daar werkzaam als dermatoloog en gespecialiseerd in de dermato-chirurgie (huidchirurgie). Tevens voert hij de complexere huidoperaties uit bij DC klinieken in Amsterdam. Per 2021 voegt hij hier zijn werkzaamheden op het Erasmus Medische Centrum aan toe met zijn expertise op het gebied van fillers voor het Filler Complicatie Spreekuur.

Het gaat bijna altijd om subtiele veranderingen.
In het consult is een uitgebreide uitleg belangrijk. Verwachtingen en mogelijkheden moeten op elkaar worden afgestemd. Wat kan je bereiken en wat is niet realistisch? Hoe gaat de behandeling precies in z’n werk? Wat kan je tijdens de behandeling verwachten? Wat zijn de klachten die je na de behandeling kan hebben? Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

Behandelpallet Hajo Bruining
Momenteel bestaat het behandelpallet van Hajo uit het toedienen van injectables, chirurgische ingrepen aan de huid, laserbehandelingen, peelings, liposucties en lipofillings.

BIG-nummer: 29048568201 Beroep: Arts Specialisme: Dermatologie