Covid-19 instructies kliniek

Als u binnenkort een afspraak heeft in onze kliniek:

vragen we uw aandacht voor het volgende, om veilig en volgens de richtlijnen uw bezoek doorgang te kunnen geven:

kom ALLEEN binnen, dus zonder begeleiding of partner of kinderen.

Kom alleen als:

 • u in de afgelopen 2 weken GEEN koorts of luchtwegklachten (keelklachten, neusklachten, hoesten) of voor u onbekende, hevige hoofdpijnklachten heeft gehad.
 • mensen met wie u in contact geweest bent (en gezinsleden) bovenstaande klachten in de afgelopen 2 weken NIET hebben gehad.
 • u in de afgelopen 2 weken geen contact heeft gehad met iemand met een bekende Covid infectie.
 • u GEEN verhoging of koorts (temperatuur boven de 37,5 C) heeft. U heeft dit gemeten de dag van uw bezoek.

Neem contact met ons op als u niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet. Wij zullen samen met u de afspraak op een laten moment inplannen.

In de kliniek houdt u rekening met het volgende:

 • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst met de handenalcohol die daarvoor klaar staat.
 • Raak zo min mogelijk stoelen, deurknoppen, en andere oppervlakten in de kliniek aan.
 • Mocht u moeten hoesten of niezen, doe dat zo mogelijk buiten. Anders in de elleboogplooi, of gebruik een papieren zakdoek en was daarna uw handen.
 • Was uw handen na toiletgang.
 • Zit niet met uw handen aan uw gezicht.
 • Blijf op 1,5 meter afstand van andere personen.
 • Neem zelf wat te drinken mee. Wij vragen u geen gebruik te maken van de water en koffie automaat en bieden nu helaas ook geen dranken aan.

Voor de kliniek hebben wij de volgende regels ingesteld:

 • In de wachtkamer staan de stoelen minstens 1,5 meter uit elkaar.
 • Tussen 2 afspraken wordt een blokkade van 15 minuten ingepland om overlap te voorkomen.

Heel erg veel dank voor uw medewerking om voor u, onze andere cliënten, ons personeel en uw en hun contacten een zo veilig mogelijke omgeving te creëren.

Nu weer op de radio: Botox! Voor wie doe je het eigenlijk?

Maar waarom ga je eigenlijk naar de kapper? En is botox voor het zachter maken van een gelaatsuitdrukking die niet bij je past slechter dan je haar verven en permanenten? Elke bijwerking die botox kan hebben raakt ook weer uitgewerkt, verven van haar kan heftige allergische reacties geven.

Als je met een verslonst kapsel rond loopt wordt je daar op aangekeken, je ziet er onverzorgd en armoedig uit. Dat zal je ook als reactie van anderen terugkrijgen. Verbaal, of non-verbaal.
Als je met een boze fronsrimpel rondloopt, zie je er onvriendelijk uit, bovendien kan het hoofdpijnklachten geven. Je krijgt gespiegelde reacties terug. Mensen vertrouwen je minder, zijn terughoudender naar je en minder vriendelijk.

Ik doe het voor mezelf, en zoals ik mijn cliënten ken, die doen hetzelfde. Ze gaan naar de kapper en krijgen bij mij een prikje, vooral voor hunzelf. Sterker nog, meestal weet de partner of omgeving niet dat ze het prikje krijgen. Als ziet de partner ook niet altijd dat ze naar de kapper zijn geweest. Wat zien ze? Iets anders, iest frissers, iets vrolijkers, iets vriendelijkers, meer uitgeslapen. Wat zullen ze vragen?: ben je op vakantie geweest, goed geslapen?

Botox, wees de rimpel voor!

Botox, lang zo gek nog niet

De opzet van SkinPlan gaat veranderen. Waar ik alleen begon, wil ik nu een platform voor dermatologen met passie voor cosmetische behandelingen neerzetten.

Binnenkort zal de website veranderen en komt er plaats voor meer professionals die zich bezig houden met injectables, peelings, laserbehandelingen en cosmetische chirurgie.

Noorderkerk Skinplan locatie

Per 1 september 2016 behandelt SkinPlan in de Noorderkerk te Haarlem. Op deze locatie is tevens het Noorderkerk Dental Center gevestigd.
Lees meer